Vær oppmerksom på disse elementene når du rengjør og vedlikeholder det lukkede kjøletårnet!

Forholdsregler for rengjøring og vedlikehold av lukket kjøletårn

Hvilke problemer bør man være oppmerksom på ved rengjøring og vedlikehold av det lukkede kjøletårnet?

Den normale driften av kjøletårn er direkte relatert til effektiviteten til kjøletårnet.Det lukkede kjøletårnet har vært brukt i lang tid, og alle deler som er eksponert på utsiden er utsatt for begroing.Spesielt regelmessig rengjøring av innvendig og vannfordelingsrør er spesielt viktig og kan ikke ignoreres.For ikke å hindre normal drift av det lukkede kjøletårnet på grunn av små tap.Følgende punkter bør tas hensyn til ved rengjøring og vedlikehold av det lukkede kjøletårnet:

Forholdsregler:

1. Som medium for varme- og fuktutveksling mellom luften og vanntårnet, er kjøletårnpakningen vanligvis laget av høyverdig PVC-materiale, som tilhører kategorien plast og er lett å rengjøre.Når det oppdages at det er smuss eller mikroorganismer festet til det, kan det vaskes med vann eller rengjøringsmiddel under trykk.

2. Det er lett å finne når det er smuss eller mikroorganismer festet til vannoppsamlingsbrettet, og det er enkelt å rengjøre det ved å skylle.Det skal imidlertid bemerkes at vannutløpet til kjøletårnet bør blokkeres før rengjøring, og avløpsventilen bør åpnes under rengjøring for å la det skitne vannet etter rengjøring slippes ut av avløpet for å forhindre at det kommer inn i returrøret. av kjølevann.Ved rengjøring av vannfordelingsenheten og pakking Gjør alt.


Innleggstid: 30. mars 2023