Kjølemetode for lukket kjøletårn

Det lukkede kjøletårnet er et slags industrielt varmeavledningsutstyr.På grunn av sin sterke kjølekapasitet, raske varmespredning, energisparing, miljøvern, sikkerhet og effektivitet, er den foretrukket av flere og flere gründere.

Kjølemetode forlukket kjøletårn

Det er to driftsmoduser for det lukkede kjøletårnet, den ene er luftkjølingsmodus og den andre er luftkjøling + spraymodus.Disse to modusene kan byttes automatisk i henhold til de spesifikke behovene til arbeidsforholdene.

1、 Luftkjølingsmodus

Ved å øke luftstrømhastigheten forbedres konveksjonsvarmeoverføringseffekten på overflaten av varmevekslerrøret, den termiske motstanden reduseres og varmevekslingskapasiteten forbedres.

Gjennom varmevekslingen mellom kald vind og luft oppnås ikke bare kjøling av sirkulerende vann, men også store mengder vann- og strømressurser spares.

2、 Luftkjøling + spraymodus

Sprayvannet passerer gjennom spraypumpen i form av tåke og sprayes på overflaten av varmevekslerspolen, noe som får en veldig tynn vannfilm til å vikle seg rundt varmevekslerrøret.

Vannfilmen varmes opp og fordampes av høytemperaturmediet inne i varmevekslerrøret.Vannet endres fra væske til gass, og absorberer den latente fordampningsvarmen.Den absorberer dusinvis av ganger mer varmeenergi enn temperaturøkningen til mediet i samme tilstand.

Samtidig, på grunn av den sterke sugekraften til viften, fjernes den fordampede vanndampen raskt, og luften med lav luftfuktighet fylles på gjennom luftinntaksgitteret, og syklusen fortsetter.

Noen av vanndråpene som føres bort av vanndampen tas opp av vannoppsamleren og sprøytevannet som ikke har fordampet faller tilbake i den nederste vannoppsamlingstanken, hvor det trekkes ut av sprøytepumpen og pumpes inn i det øvre sprøyterøret for gjenbruk.

3、Fordeler med lukkede kjølesystemer

①Øk produktiviteten: Myknet vannsirkulasjon, ingen avleiring, ingen blokkering, ingen tap, forbedrer produksjonseffektiviteten.

②Beskytt tilknyttet utstyr: Stabil drift, sikkerhet og miljøvern, reduserer forekomsten av feil og forlenger levetiden til relatert utstyr.

③ God kjøleeffekt: Helt lukket syklus, ingen urenheter kommer inn, ingen medium fordamper og ingen forurensning.Kjølemediet har stabil sammensetning og god effekt.

④ Lite fotavtrykk, fleksibelt og praktisk: Det er ikke nødvendig å grave et basseng, noe som forbedrer utnyttelsesfaktoren til fabrikken.Den opptar et lite område, reduserer arealbruken, sparer plass, er enkel å installere og vedlikeholde, og er fleksibel å flytte.

⑤Automatisk drift: Operasjonen er enkel og praktisk, operasjonen er jevn, og graden av automatisering er høy.

Spar driftskostnader, bytt automatisk mellom flere moduser og kontroller intelligent.

⑥Bredt kjøleområde: I tillegg til kjølevann kan det lukkede kjølesystemet også kjøle ned væsker som olje, alkohol, bråkjølevæske, etc., med et bredt kjøleområde.


Innleggstid: 19. oktober 2023